paguepramim.com

Mi Jó A Megfázás Ellen - Mi Működik, És Mi Nem Megfázás Esetén?

Értékelés: 3/5. A megfázás elleni házi praktikák közül itt a legjelentősebb az ízek szerepe, ami a tesztelés során megért némi extra pontot.

Inhalálás, só, gyógynövények nátha és megfázás ellen

Megfázás esetén ajánlott az eukaliptusz, kámfor. A leghatásosabb azonban egy ősi kínai illóolaj keverék, a Polarbear kínai balzsamolaj (dm-ben, Herbáriában kapható). Néhány perc alatt kitisztítja az eldugult orrot, és fejfájásra is tökéletes. 3. Köhögéscsillapító kakukkfű és izzasztó bodza tea Nátha és influenza esetén a két legfontosabb gyógynövény a kakukkfű és a bodza. A kakuffű tea fertőtlenítő hatású, meghosszabbítja a sejtek életét, erősíti immunrendszerünket. Köhögés, torokfájás, esetén fogyasszunk belőle napi 2-3 csészével mézzel ízesítve. A bodza tea pedig izzzasztó hatásával segíti a gyógyulást. 4. Régi népi gyógymód torokfertőtlenítésre – a sós vizes gargarizálás A sós vizes gargarizálás egy régi népi gyógymód, mely hatékonyan megszünteti a kezdődő nátha tüneteit, hiszen fertőtleníti a torkot és a légutakat, és eltünteti a betegséget okozó bacilusokat. Elkészítése: 1 dl langyos vízbe keverjünk 2 teáskanálnyi tengeri sót, majd gargarizáljunk vele 2-3-szor. Naponta többször is megismételhetjük, de a legfontosabb a lefekvés előtti toroköblítés.

2 evőkanál porcukor Elkészítés: Egy bögre (2-2, 5 dl) tejben elkeverünk 1 kanál cukrot, belemorzsoljuk az élesztőt, felfuttatjuk. Közben kimérjük a lisztet, elkeverjük benne a citromhéjat, a maradék cukrot és a vaníliás cukrot. Közepébe mélyedést készítünk, oda megy az élesztős tej, a maradék tej (vagy aludttej) langyosítva és a 2 tojás, kissé felverve. Elkezdjük dagasztani a tésztát. Mikor már hozzávetőlegesen összeállt, több részletben hozzáadjuk az olvasztott vajat, és jó hólyagosra dagasztjuk. Letakarva, langyos helyen 1 óra alatt megkelesztjük. A fánktepsi mélyedéseit kiolajozzuk, a tésztából olajos kézzel nagyobb diónyi darabokat csípünk, hurkát formálunk, és a formába tesszük, végüket összecsípjük. Tetejüket is lekenhetjük kevés olajjal. 200 fokos sütőben kb. 15 perc alatt megsütjük a fánkokat. Sülés közben elkeverjük a porcukrot a citromlével, majd a még meleg fánkokra csurgatjuk.

mi jó a megfázás ellen tv
  • A megfázás otthoni kezelése - HáziPatika
  • Jó a megfázás ellen, enyhíti a fogfájást és eltávolítja a penészt: csak párszáz forintba kerül a csodaszer! - Blikk Rúzs
  • Index - Mindeközben - Ruhástul ugrott a Kis-Balatonba, extrém színű busát húzott a partra
  • Megfázás, nátha ellen mi a leggyorsabb gyógymód?
  • Mi jó a megfázás ellen degeneres
  1. Family guy 10 évad 1 resa.com
Tuesday, 12 April 2022