paguepramim.com

Kínai Szezámmagos Csirke Pirított Tésztával: Kínai Szezammagos Csirke Pirított Tesztaval

Elkészítés: A csirkecsíkokat bepácoljuk, néhány órára hűtőbe tesszük. A bunda alapanyagaiból sűrű palacsintatésztát készítünk, a csirkedarabokat megmártjuk benne, majd wokban bő olajban kisütjük. Utána a mézes mázhoz összemelegítjük a hozzávalókat, és beleforgatjuk a kisült, lecsepegtetett húst, megszórjuk szezámmaggal. A pirított tésztához spagettit vagy kínai tojásos tésztát főzünk, leszűrjük, wokba öntjük, majd a többi hozzávalóval ízesítjük, és kicsit átsütjük.

Szezámos-mézes csirkefalatok pirított tésztával Recept képpel - Mindmegette.hu - Receptek

Köszi a receptet! Hozzávalók A máz

Szezámmagos csirke pirított tésztával recept Ambrus Brigitta konyhájából - Receptneked.hu

Ez körülbelül 8 perc. Szűrjük le és tegyük félre Készítsük el a pirított zöldségeket. A répát pucoljuk meg és gyaluljuk vastagabb szeletekre. A gombát és a vöröshagymát vágjuk fel nagyobb cikkekre. A káposztát vastagabb csíkokra és a csokor újhagymát pedig karikára. Egy wokban hevítsük fel a 3 evőkanál olajat. Dobjuk rá a vöröshagymát és a répát, pirítsuk 2-3 percig majd jöhet rá a gomba, káposzta és az újhagyma is. Ezzel is pirítsuk 1-2 percig sózzuk borsozzuk és ezt is tegyük félre. Készítsük el a tészta öntetét. A szójaszószt öntsük a wokba kezdjük el hevíteni és adjuk hozzá a cukrot és a szecsuáni borsot. Forraljuk vissza a folyadékot 1/3-ra. Majd ebbe a szószba jöhet a spagetti tészta pirítsuk meg a tésztát állandó kevergetés mellett. Ha a szószunkat már teljesen beitta a tészta és kicsit megpirult levehetjük a tűzről és hozzákeverhetjük a zöldségeket is. Ezzel meg is vagyunk. Jöhet a csirke elkészítése. A csirkemellett 2×2 cm es kockákra vágjuk. Sózzuk és borsozzuk. Elkészítjük a tésztabundát.

Kínai pirított tészta szezámmagos csirkével - Rebi in the kitchen

Alaposan átforgatjuk, miközben összefőnek az ízek. Lefedjük, és lehúzzuk a tűzről. Olajat hevítünk, majd egyesével belemártjuk a tésztamasszába a csirkemelldarabokat, és szép pirosra sütjük az összeset, és konyhai papírtörlőre kiszedjük. Az így kapott ropogós bundájú csirkemellfalatokat egyesével beleforgatjuk a mázba (a hozzávalókat csak alaposan össze kell keverni), és a zöldséges pirított tésztával tálaljuk. Sütés ideje: 20 perc Elkészítettem: 1 alkalommal Receptkönyvben: 0 Tegnapi nézettség: 147 7 napos nézettség: 1364 Össznézettség: 570432 Feltöltés dátuma: 2019. május 04. Lányom nagy kedvence. Mindig ezt kell hoznom neki a kínai gyorsétteremből, de csak ezt. Gondoltam, elkészítem neki itthon. Sok receptet és receptvideót néztem meg a neten, és ez lett belőle. Azt mondta, hogy nem biztos, hogy rájött volna, ha nem tudja, hogy ezt nem a kínaiból hoztam. Azt hiszem, ez a megnyilvánulása önmagáért beszél. Hozzászólások Régi hozzászólások (1) palmleaf 2020-07-20 18:07:39 Isteni lett, nem tudtuk abbahagyni az evést!

A legfontosabb láncszem – Ford Focus 1.5 TDCi teszt - LOERO.HU Autós hírek, autótesztek, autótuning

  • ᐅ Nyitva tartások Sajnovics János Általános Iskola | Köztársaság út 1., 2463 Tordas
  • Attack on titan 9 rész
  • Békésszentandrási szőnyegszövő és kereskedelmi kft
  • Kínai omlós szezámmagos csirke, zöldséges pirított tésztával | Nosalty

Kínai szezammagos csirke pirított tesztaval

Legalább 20 percet pihentetjük, hogy dolgozzon a liszt és a folyadék. (Itt megjegyezném, hogy tojás szándékosan nincs benne, mert enélkül marad ropogós sülés után a tésztabunda. ) Közben a csirkét 2-3 cm-es kockákra vágjuk, majd sózzuk, és hagyjuk állni kicsit. Először feldaraboljuk a zöldségeket, hogy minden kéznél legyen. A sárgarépát 3-4 cm-es lapokra, a vöröshagymát először keresztben félbe, majd hosszában 4-6 cikkre. A zöldhagymát is felkarikázzuk szárral együtt, majd a káposztaleveleket is 3-4 cm-es négyzetekre. A tésztát 3 darabba törjük, és egy nagy serpenyőben olívaolajon jól megpirítjuk, kiszedjük, majd a visszamaradt olajon megdinszteljük a répát, hogy kissé roppanós maradjon, kiszedjük, majd ezután beletesszük a káposztát, hagymát, majd pár perccel később a zöldhagymakarikákat is. Sózzuk, borsozzuk (én nem sajnáltam a borsot), visszatesszük a sárgarépát is a serpenyőbe. Közben lobogó sós vízben kifőzzük a tésztát, majd leszűrjük, és a zöldségekre szedjük. Visszatesszük a tűzre, majd meglocsoljuk a szójaszósszal.

Kínai omlós szezámmagos csirke, zöldséges pirított tésztával | Nosalty

Tuesday, 12 April 2022