paguepramim.com

God Of War Magyar Felirat Beállítása, Sony God Of War Ps4 (Magyar Felirattal) Konzol, Játékok

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, a Facebook-oldalán teheted meg. Ha bővebben olvasnál az okokról, itt találsz válaszokat.

God of War sorozat - PROHARDVER! Hozzászólások

Support us: X RlsBB | Releaselog | Your link here Az oldal nyelve Nem vagy bejelentkezve!

God of War III (HUN) Végigjátszás 1. rész: Bevezetés | Magyar Felirattal | PS3 - YouTube

A játék világa behúzza a játékosokat, rávezetve arra, hogy minden egyes négyzetcentiméterét fedezzék fel ennek a hihetetlen terepnek – mely minden eddigi GoW résznél nagyobb. Magyar felirattal játszható!

Még több mint egy hét van hátra a PlayStation 4-exkluzív God of War megjelenéséig, de a The Nerd Mag már arról ír, hogy kiszivárogtak dobozos példányok a játékból, és a "szerencsés felhasználók", akik idő előtt hozzájutottak a programhoz, boldogan posztolnak képeket a zsákmányukról. Who's ready for God of war? A fóliás dobozokról ugyan sok minden nem derül ki (bár sokaknak már így is irigykedésre ad okot), de azok számára, akik nem fizikai, hanem digitális formában szerzik meg a játékot, érdekes és fontos információ lehet, hogy a vásárlást követően 50 GB-nyi adatot kell majd letölteni a konzoljukra. A 2018-as God of War a méltán népszerű God of War -sorozat legújabb, sorszám nélküli epizódja, de valójában a nyolcadik rész (ha ide számoljuk a God of War: Betrayal mobiljátékot is), aminek már nem a görög mitológia nyújt hátteret, hanem a skandináv mondakör, ráadásul a főszereplő Kratos már nem egyedül, hanem a fia társaságában kalandozik a fagyos északon. A játék hivatalosan április 20-án kerül a boltok polcaira, hazánkban magyar felirattal, mi pedig már ki is próbálhattuk a programot, a tapasztalatainkról pedig részletes cikkben számoltunk be.

god of war magyar felirat beállítása 2017

De ha ehhez jó, akkor megpróbálom! Köszönöm a segítséget. Ha viszont nem jó végig ehhez, akkor nagyon rossz félbehagyni mondjuk a 40. -ik résznél))) 2019. 18:23:31 Ázsia pontok: 2052 88/89 BallaBella Sziasztok Újra letöltöttem a sorozatot, de tömörített formátumban is 59 GB, egyik megosztómon sincs elég hely. Megpróbáltam ma feltölteni, de mindenhol sikertelen volt a próbálkozás. Tudom, hogy sokaknak ez nem nagy segítség, de úgy tűnik csak ezt a linket tudom megosztani: [link] 2019. 29. 18:52:54 Ázsia pontok: 829 87/89 Jocesz Találtam két olyan oldalt is ahonnan le lehet tölteni a sorozatot. Egy gond van vele, hogy indonéz felirat van a részeken. Szerintem ez nem olyan nagy problé az [link] oldalon az 1-ső rész nem jó, a 24. rész és a 45. résztől nincs 720p felbontásban meg a sorozat, de aránylag gyorsan lehet letölteni. Ezen a másik oldalon [link] lassabb a letöltés, és néha megakad de minden résznek 720p a felbontása. A letöltő oldalon a jobb oldali 720-ast kell választani, akkor 600-800 MB között lehet letölteni.

  1. Lego nexo knights 1 évad 1 rész vad 1 resz indavideo
  2. God of war magyar felirat beállítása free
  3. PlayStation® Hivatalos oldal: Konzolok, játékok, kiegészítők és egyebek
  4. Használatbavételi engedély minta: Gyámság alá helyezés menete 2019

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A honlapon elhelyezett szöveges és képi anyagok, arculati és tartalmi elemek (pl. betűtípusok, gombok, linkek, ikonok, szöveg, kép, grafika, logo stb. ) felhasználása, másolása, terjesztése, továbbítása - akár részben, vagy egészben - kizárólag a Jófogás előzetes, írásos beleegyezésével lehetséges.

Az első linkről letöltött részekhez tökéletes a felirat. A másodiknál van +1 másodperc elcsúszás, de ez nem vészes. Még tesztelem de eddig jónak tűnik. Remélem tudtam segíteni. Én már mind 60 részt letöltöttem és nagyon jó minőségű monitoron. BallaBella itt az oldalon a 26. rész felirata ugyan az mint a 27. részé. Tudnád javítani? Én megtaláltam az oldaladon a jó feliratot. de hátha valaki nem találja meg. Mégegyszer nagyon köszönöm BallaBella, hogy lefordítottad ezt a nem könnyű sorozatot. 2019. 28. 18:59:07 Ázsia pontok: 66 86/89 Bkata Nagyon szépen köszönöm a teljes sorozat forditását!! ♡♡♡ 2019. 18:01:49 Ázsia pontok: 447 85/89 Magyar fórum A sorozathoz kapcsolódik egy fórum is, ahol felteheted a sorozattal kapcsolatos kérdéseidet, megoszthatod észrevételeidet, megköszönheted a feliratot, beszélgethetsz a sorozatról a rajongókkal, a fordítóval és a teljes sorozatot is letöltheted. Illetve, ha nem működnek (törölve lettek) a megadott linkek, akkor a legújabb feliratokat is innen lehet letölteni: a fordító fórumáról.

  1. Mit tegyek a nest csapdába 1
  2. Munkaterület átadás átvételi jegyzőkönyv mint.com
Tuesday, 12 April 2022