paguepramim.com

Huawei P9 Lite Üvegfólia Ár - Huawei P9 Lite Üvegfólia Ar 01

Főoldal Mobiltelefon & Kiegészítők Mobiltelefon tartozék Védőfólia Cellect üvegfólia Huawei P9 Lite (2017) készülékhez Hasonló elérhető termékek Cellect üvegfólia, Huawei P9 Lite 2017 2 690 Ft Termék ár: 2 690 Ft Cellect üvegfólia, Huawei P9 Lite 2017 A GLASS fólia egy 0. 4 mm vastag speciális üveglap okos készülékekhez, hasonló tulajdonságokkal, mint az okostelefonok érintőüvege: kémiailag kezelt, így rugalmas, és természetesen tökéletesen átlátszó, értelemszerűen kivágással a hangszórónál és a home gombnál. Természetesen ezt is bevonták oleofób (zsírtaszító) réteggel, így bármiféle szennyeződés nagyon könnyen, általában két törléssel tökéletesen eltávolítható. A hátoldalán található speciális ragasztóanyagnak köszönhetően tökéletesen az okostelefon érintőüvegének a felületére tapad, és ugyanazt az üvegérzést nyújtja, mintha csak az eredeti felületet érintenénk, így egyáltalán nem befolyásolja az érintésérzékelést. Emellett, ha esetleg megrepedne akkor az autók szélvédőihez hasonlóan apró darabokra válik szét, amelyek nem karcolnak, és nem élesek, és a ragasztóanyag miatt nem is potyognak szanaszét.

Huawei p9 lite üvegfólia ar.drone

Huawei p9 lite üvegfólia ar bed

Csak aukciók Csak fixáras termékek Az elmúlt órában indultak A következő lejárók A termék külföldről érkezik: 2 Huawei P9 Lite Állapot: használt Termék helye: Pest megye Hirdetés vége: 2021/08/01 14:28:38 8 5 1 Nézd meg a lejárt, de elérhető terméket is. Ha találsz kedvedre valót, írj az eladónak, és kérd meg, hogy töltse fel újra. A Vaterán 11 lejárt aukció van, ami érdekelhet. Mi a véleményed a keresésed találatairól? Mit gondolsz, mi az, amitől jobb lehetne? Kapcsolódó top 10 keresés és márka

Huawei P9 Lite Single mobiltelefon vásárlás, olcsó Huawei P9 Lite Single telefon árak, Huawei P9 Lite Single Mobil akciók

Egy régebbi favorit a P9-es széria a Huawei üvegfólia termékkategórián belül. Erre a készülékre sokféle fóliát árusítunk az olcsóbb üvegfóliáktól a teljes képernyős 5D-s üvegfóliákig. Őrizze meg készüléke kijelzőjének karmenteségét termékeinkkel.

Üvegfólia | Mobiltelefon és tablet tartozékok webáruháza

Levagyok nyűgözve ezzel a termékkel! VI Vilmos _Sándor Bé Béla Tökéletesen illeszkedik és a képernyőm világosabbnak és tisztábbnak néz ki az iPhoneomon ez A képernyővédő van egy caseology tokkal, véletlenül beleejtettem a WC-be és a telefonomnak semmi baja nm lett! SZ szandra Eddig nagyon jó. A védelme is. BO Botond ez az iPhone6/6s képernyővédő teszi A dolgát! Eddig egy pár hete van csak fent és még nem volt problémám azzal, hogy lejön, s buborékok sincsenek a kijelzőn. Ez egy remek termék. KL Klaudia F Rengetegszer ejtem le a telefonomat és Ez megmentett attól, hogy eltörjem a képernyőjét. Gé Géza 421 Kiváló minőség! Már van egy a telefonomon Valószínüleg örökké tart. van még egy tartalékba. Remek ár! Időben megérkezett. Dé Dénes KELEMEN Miután elolvastam az értékeléseket úgy döntöttem, hogy megveszem ezt a képernyővédőt.. és egy remek vásárlás volt! Könnyen feltettem és semmi problémám nem volt.

Huawei P9 Lite Archívum - ÜvegFóliák.hu

  1. Huawei P9 Lite Fólia, Üvegfólia, Folyékony Fólia - TokShop
  2. Huawei p9 - árak, akciók, vásárlás olcsón - Vatera.hu
  3. Huawei p9 lite üvegfólia ár plus
huawei p9 lite üvegfólia ar 01
Tuesday, 12 April 2022