paguepramim.com

Beázott A Telefonom Mit Tegyek: A Beázott Telefonokról Általában - Iphoneservice.Hu

  1. Segítség! Beázott a telefonom! - Emlékmentő- a digitalizáló stúdió

Felejtsük el / kezeljük megfelelő fenntartásokkal a házi praktikákat Szinte végtelen mennyiségű házi praktikát és tippet lehet találni a neten, hogy hogyan mentsük meg elázott, beázott telefonunkat. Ahogy az előbbiekben levezettük, ezek a praktikák nagyrészt tovább rontják telefonunk állapotát, anélkül, hogy bármi tartós javító hatásuk lenne. 5. Semmiféleképpen ne tegyük fel töltőre Rengeteg embernek, az első reakciója, hogy feldugják telefonjukat töltőre, hogy megnézzék reagál-e a telefon a töltőre. A legnagyobb probléma ezzel a módszerrel az, hogy az elektromos áram kialakulásával az oxidáció felgyorsul, így zárlatot okozva több alkatrészben is. 6. Ha a házi praktika nem segít, és szervizbe kényszerülünk, legyünk őszinték Fontos tudni, hogy minden készülék esetében, ami valamilyen módon beázott, automatikusan elveszti a garanciát, függetlenül milyen gyártmány vagy típus. Ennek ellenére, ha beázott telefonunkat nem tudjuk házilag menteni beázott telefonunkat, és szervizre kényszerülünk, a szervizben a hiba lehetséges okát őszintén mondjuk el.

Segítség! Beázott a telefonom! - Emlékmentő- a digitalizáló stúdió

Másodszor tedd rizsbe! Logikus. Harmadszorra: hol a hajszárító? Az első gondolat helytálló, de a többit felejtse el az ember, ezek csak városi legendák. Mi is a pontos teendő, ha vízzel érintkezik a telefonunk? Minél hamarabb kerüljön egy tapasztalt szervizes kezébe. Ha mázlisták vagyunk, akár meg is menekülhet a telefonunk. A vízállónak hirdetett telefonokkal persze nem kell szervízbe rohangálni minden alkalommal. Arra viszont figyelni kell, hogyha kicsit is sérült a szigetelés, akkor beázik. Ráadásul ha az ember fia/lánya tovább használja, sőt töltőre is dugja, tökéletesen zárlatossá teszi a telefont. Szögezzünk le valamit. Tökéletesen vízálló telefon nincs. A vízállónak hirdetett telefonok nagy része persze kifog bírni jó eséllyel egy találkozást a vízzel, a bökkenő akkor van, hogyha a fent említett ok miatt, mégis beázik. A garancia ugyanis nem vonatkozik víz kárra, egyszerűen azt a választ fogjuk kapni, hogy felhasználói hiba történt. Az új iPhone 7-eket és a Samsung Galaxy S7-eket márpedig ezzel az állítással hirdeti a cég.

  1. Beázott a telefonom mit tegyek 5
  2. Vizes lett a mobilod? 4 házi praktika, ami még megmentheti - Terasz | Femina
  3. Beázott a telefonom mit tegyek z

Összeválogattunk néhány biztos praktikát, ami mindenképp segít beázott készülékünkön. 1. Rögtön kapcsoljuk ki. Az elektromosság a telefonunk belsejében tovább gyorsíthatja az oxidációt, amitől a chipek és kondenzátorok állapota folyamatosan romlik. Rengeteg apró érintkezési pontnak köszönhetően zárlat alakulhat ki különböző alkatrészekben. 2. Az akkumulátort vegyük ki (ha erre telefonunk alkalmas) Különböző telefonok különböző megoldások. Vannak telefonok, aminek manuálisan kézzel ki lehet venni az akkumulátort, vannak, amelyeknek speciális szervizekben tudják csak kiszerelni. Attól függően, hogy milyen a te telefonod, az első lépések között legyen, hogy az akkumulátort kivesszük. 3. Szakszerviz felkeresése Számos beázásra szakosodott telefon szerviz található, ahol az előbbi pontot gyorsan teljesíteni tudják, ha telefonodból nem kiszerelhető az akkumulátor. A szakszervizek felmérik a folyadék által okozott károkat, és az oxidációkat egy ultrahangos mosóval lerezegtetik, letisztítják. 4.

  1. Hoban ebred majd az unnep dalszövege
Tuesday, 12 April 2022