paguepramim.com

William R Forstchen Az Utolsó Nap

Belépés 2021. július 18., vasárnap - Ma Frigyes napja van Expressz Ajándékkártya Gyermek- és ifjúsági könyvek Hobbi, otthon, szabadidő Informatika, számítástechnika Napjaink, bulvár politika Naptárak, kalendáriumok Nyelvkönyvek, szótárak 0 - 499 Ft 500 - 999 Ft 1 000 - 1 499 Ft 1 500 - 1 999 Ft 2 000 - 2 999 Ft 3 000 - 4 999 Ft 5 000 Ft felett 21 - 30% 31 - 40% 41 - 50% 51 - 60% 61 - 70% 71 - 80% 81 - 90% 91% felett Kötésmód: ragasztott kartonált Elfogyott, jelenleg nem rendelhető. Az Egy másodperccel később és az Egy évvel később könyvekben megismert John Matherson története tovább folytatódik. William R. Forstchen a New York Times bestseller írója. A sorozat első részét az amerikai Kongresszus folyosóin már megjelenése előtt úgy emlegették, mint az apokaliptikus thrillert, melyet minden amerikainak el kell olvasnia.

Photos

Nagyon kíváncsi voltam, mit tartogat William R. Forstchen trilógiájának 2017-ben megjelent zárókötete, ugyanis a második regény számomra némileg visszaesést jelentett Az egy másodperccel később höz képest. Féltem, hogy majd ahogyan az Egy évvel később kötetet, úgy Az utolsó nap ot is csak a nosztalgikus visszaemlékezések duzzasztják közel ötszáz oldalasra, ez az aggodalmam azonban alaptalannak bizonyult. Bár vannak ismétlő részek, ezek már sokkal barátságosabb terjedelműek, s úgy gondolom, egy ilyen grandiózus regényfolyamnál ez még megengedhető. Sőt, helyenként kifejezetten hasznosnak bizonyult: nekem is sok információ kikopott a trilógia olvasásának kezdete óta, így itt már nem zavaróak voltak a visszautalások az első két kötet legjelentősebb eseményeire, hanem időt spóroltak és megmentettek az esetleges visszalapozgatástól. Ha mindenáron skatulyákba szeretnénk gyömöszölni az egyes részeket, az első kötet teljesen kimeríti a poszt-apokaliptikus regény kategóriáját, a második egy akció-thriller, a harmadik pedig inkább már politikai thriller, megtűzdelve néhány igazán ütős akciójelenettel.

Erre pedig nagy szükség is van, korábban ugyanis egy Quentin nevű, titokzatos katona látogatott el a közösségbe, hogy eljuttasson egy üzenetet Johnhoz. Sajnos azonban Quentin még a feladat teljesítése előtt életét vesztette, így személyesen nem tudott beszélni Mathersonnal, csak a halotti ágyán hallottak olyan információfoszlányokat tőle, hogy egy új EMP-támadás veszélye fenyegeti Amerikát. Azt azonban senki nem tudta egyértelműen megállapítani, hogy a hír igaz-e, vagy csak a haldokló katona hallucinációja és a "nap" traumatikus emlékei törnek fel ily módon belőle. Amennyiben a hír igaz, a kockázat hatalmas: ha újra bekövetkezik egy, az egész Egyesült Államok elektomos hálózatát megbénító destrukció, abból már aligha lehet kilábalni, s lehetetlen lenne ismételten felépíteni mindazt, amit az eddigi két és fél évben nagy nehezen elértek Black Mountain lakosai. A nyomok Bob Scales tábornokhoz vezetnek, aki a "nap" előtt John közeli barátja volt, most azonban nem egyértelmű, hogy megbízhat-e benne, vagy felkeresésével a saját halálába tartana Matherson.

Ez a trilógián belüli műfaji eklektika azonban sajnos nem az olvasás élményét fokozza, inkább elkerülendő inkonzisztenciának tűnik. A kötetet felütve 920 nappal az EMP-katasztrófa (az Államokat csaknem teljesen megsemmisítő elektromágneses hullámot generáló robbanás) után járunk, a fókusz még mindig John Matherson családjára és az általa vezetett közösségre irányul. Black Mountain helyzete – a világvégi körülményekhez képest – egészen stabilizálódik, a társadalmi rend és az infrastruktúra fokozatosan épül. Ezt egyrészt a csendesebb időszak hatására megindult baby boom is jelzi (John felesége és lánya, Elizabeth is várandós), másrészt kiválóan bizonyítja, hogy már olyan projektek megvalósítása sem tűnik az élelmiszer és az emberi erőforrások hanyag pazarlásának, mint a Skunk Works felállítása. Reflektálva a második világháború utáni, az amerikai hadiiparban használt titkos munkálatokra, Forstchen regényében ez néhány tehetséges hackert jelent, akik felélesztettek egy pár régi számítógépet, hogy dekódolják a befogott jeleket.

Könyv: Az utolsó nap (William R. Forstchen)

Előnyök: 14 napos visszaküldési jog Lásd a kapcsolódó termékek alapján Részletek Általános tulajdonságok Szerző nemzetisége Külföldi Általános jellemzők Műfaj Fikció Alkategória Thriller Szerző William R. Forstchen, Nagy Ambrus Kiadási év 2017 Nyelv Magyar Borító típusa Kartonált Formátum Nyomtatott ISBN / ISSN 9786155638404 Gyártó: 21. Század Kiadó törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek. Értékelések Legyél Te az első, aki értékelést ír! Kattints a csillagokra és értékeld a terméket Legutóbb hozzáadva a kedvencekhez Ügyfelek kérdései és válaszai Van kérdésed? Tegyél fel egy kérdést és a felhasználók megválaszolják. Navigációs előzményeim

Lehetséges, hogy a szabadságjogokat folyamatosan kurtító és saját szuverenitását áruba bocsátó kormány éppen azt kapja majd, amitől a legjobban retteg: egy valódi forradalmat?

Az eltelt több, mint 30 évben karriert épített, családot alapított. Kalandot csupán az évenkénti európai körútjai jelentettek, de csupán olyan kultúrát látott, amelyben már ismerős volt. 1998-ban találkozott Gus Grabscheid-del, akit méltán tudott volna benevezni a Readers's Digest magazin Legfelejthetetlenebb barátaim sorozatába. Sok halogatás és töprengés után, Gus rengeteg történetének hatására - amelyek valóságtartalmában egy ideig kételkedett -, csatlakozott hozzá egy expedícióra. Céljuk Közép-Oroszország volt, a Volga mentén végeztek ásatásokat az Arany Horda táborhelyeit keresve. Következő nyáron kötelezettségei miatt nem tudott Gus-sal tartani, aki előzetes kutatásokat végzett, de 2000 nyarán végül ő maga is kiutazott Mongóliába. Korábban éveket töltött az ország tanulmányozásával, majd, hogy személyesen is kijuthatott, hatalmas élményt jelentett számára. A mongol kultúra mélyen megérintette. Az ott töltött idő - az ételek, a tudat, hogy Dzsingisz kán leszármazottaival ülhet egy tábortűzhöz, a dalok, a táj - saját bevallása szerint, megváltoztatta az életét.

Obituaries

  • William r forstchen az utolsó nap van
  • Oswaldo hotel panzió 1201 budapest budapest
  • Sürgösen eladó családi ház pellérd
  • William r forstchen az utolsó nap youtube
  • William r forstchen az utolsó nap online
  • Samsung Galaxy A70 kijelző / előlap üveg (fekete) | Telealk.com webáruház
  • William r forstchen az utolsó nap time
  • Tefal Home Bread Baguettes PF610138 - Kenyérsütőgép | Alza.hu

Személyes ajánlatunk Önnek Akik ezt a terméket megvették, ezeket vásárolták még Részletesen erről a termékről Bővebb ismertető William R. Forstchen trilógiájának harmadik kötete az Egy másodperccel később és az Egy évvel később New York Times bestseller regényeinek nyomán, újból az amerikai nemzet élet-halál küzdelmét tárja elénk. Az áramellátó hálózatot megsemmisítő elektromágneses csapás (EMP) óta a túlélők közel teljes sötétségben, az éhezés és a terror árnyékában próbálják újjáépíteni egykor virágzó orszá önjelölt kormányerők ellenében aratott győzelem után John Matherson és közössége az EMP-támadás következtében elveszett technológiák és a közrend helyreállításán munkálkodik, a kormány azonban váratlan bejelentést tesz: fontos régiókat enged át véglegesen a kínai és mexikói megszállóknak. Az alkotmány nincs érvényben többé, a hivatásos hadsereg még bevethető csapatait pedig a megmaradt államokban dúló belső lázadások leverésére vezénylik. John váratlanul egykori parancsnokával és legközelebbi barátjával, Bob Scales tábornokkal találja szemben magát.

William ​R. Forstchen trilógiájának harmadik kötete az Egy másodperccel később és az Egy évvel később New York Times bestseller regényeinek nyomán, újból az amerikai nemzet élet-halál küzdelmét tárja elénk. Az áramellátó hálózatot megsemmisítő elektromágneses csapás ( EMP) óta a túlélők közel teljes sötétségben, az éhezés és a terror árnyékában próbálják újjáépíteni egykor virágzó országukat. Az önjelölt kormányerők ellenében aratott győzelem után John Matherson és közössége az EMP -támadás következtében elveszett technológiák és a közrend helyreállításán munkálkodik, a kormány azonban váratlan bejelentést tesz: fontos régiókat enged át véglegesen a kínai és mexikói megszállóknak. Az alkotmány nincs érvényben többé, a hivatásos hadsereg még bevethető csapatait pedig a megmaradt államokban dúló belső lázadások leverésére vezénylik. John váratlanul egykori parancsnokával és legközelebbi barátjával, Bob Scales tábornokkal találja szemben magát. Vajon Scales tábornok is aggályok nélkül teljesíti a kormány parancsait vagy az újból egyesített amerikai nemzetért vívott küzdelem kulcsfontosságú alakjává válik?

Tuesday, 12 April 2022